Počet porcí: 32 ks
Nutriční hodnoty 1 porce:
| Energie | 169,1 | 
| Bílkoviny | 1,2 g | 
| Tuky | 1,1 g | 
| Sacharidy | 6,5 g | 
| Vláknina | 0,8 g | 
Suroviny:
| g | l | ks | jiné | |
| Zralé banány | 200 | 2 | ||
| Med | 25 | |||
| Vločky ovesné (bezlepkové/běžné) | 200 | |||
| Sekané mandle | 20 | |||
| Čokoláda | 35 | 
Postup přípravy:
- Banány rozlámat do mísy a přidat med
- Pomocí elektrické šlehače vypracovat směs kašovité konzistence (polohustá)
- Nasekat mandle, čokoládu (lze nastrouhat)
- Smíchat mandle, čokoládu a ovesné vločky
- Suchá směs se smíchá banánovo-medouvou kašičkou ideálně elektrickým šlehačem
- Plech vyložit pečícím papírem, tvořit placičky z připravené hmoty, pokládat na pečící papír
- Péct při 170 st. C asi 15 minut, zprvu jsou placičky gumové po vychlazení vláčné







