Počet porcí: 32 ks

Nutriční hodnoty 1 porce:

Energie169,1
Bílkoviny1,2 g
Tuky1,1 g
Sacharidy6,5 g
Vláknina0,8 g

Suroviny:

glksjiné
Zralé banány 200 2 
Med25   
Vločky ovesné (bezlepkové/běžné)200   
Sekané mandle20   
Čokoláda35   

Postup přípravy:

  1. Banány rozlámat do mísy a přidat med
  2. Pomocí elektrické šlehače vypracovat směs kašovité konzistence (polohustá)
  3. Nasekat mandle, čokoládu (lze nastrouhat)
  4. Smíchat mandle, čokoládu a ovesné vločky
  5. Suchá směs se smíchá banánovo-medouvou kašičkou ideálně elektrickým šlehačem
  6. Plech vyložit pečícím papírem, tvořit placičky z připravené hmoty, pokládat na pečící papír
  7. Péct při 170 st. C asi 15 minut, zprvu jsou placičky gumové po vychlazení vláčné